Lägg till ett tangentbord för ett annat språk

Om du använder en iPad eller iPhone och inte hittar specialtecken på det inbyggda tangentbordet, kan det hända att du behöver lägga till ett tangentbord för det språket.

Lägga till ett tangentbord för ett annat språk:

1. Tryck på Inställningar
2. Skrolla ner och tryck på Allmänt
3. Skrolla ner och tryck på Tangentbord
4. Tryck på Tangentbord
5. Tryck på Lägg till nytt tangentbord och välj ett tangentbord

Du har nu installerat det nya tangentbordet. Följ de här instruktionerna för att använda det:

För att använda ditt nya tangentbord:

1. Öppna Babbelappen på din iPad eller iPhone
2. När du vill byta tangentbord i en lektion, tryck på jordgloben nere i det vänstra hörnet.
3. Skrolla ner och tryck på namnet på tangentbordet som du vill växla till.

Observera: När du är klar med din lektion kan du enkelt välja ett annat tangentbord genom att åter trycka på jordgloben längst ner till vänster.