Czasami trzeba iść dalej, dlatego możesz usunąć swoje konto Babbel w dowolnej chwili w ustawieniach konta w aplikacji i na stronie internetowej. Ponieważ czynność ta jest nieodwracalna, warto wcześniej sprawdzić, co stanie się z Twoimi subskrypcjami, postępami oraz jak usunąć konto.
Co się dzieje po usunięciu konta
Po usunięciu konta nieodwracalnie utracisz swoje postępy w nauce, Twoje słownictwo, dobrą passę oraz ukończone lekcje. Po potwierdzeniu usunięcia dane Twojego konta zostaną usunięte i nie będzie można tego cofnąć.
Usunięcie konta Babbel nie spowoduje anulowania żadnych zakupów ani subskrypcji dokonanych za pośrednictwem stron trzecich, takich jak sklepy z aplikacjami. Przed usunięciem konta sprawdź informacje o swoich subskrypcjach w ustawieniach i anuluj je, jeśli to konieczne.
Jeśli jednak chcesz po prostu zacząć naukę od nowa lub otrzymywać mniej wiadomości e-mail, nie musisz usuwać konta. Możesz zmniejszyć ilość powiadomień lub je wyłączyć w preferencjach dotyczących e-maili i powiadomień lub zresetować swoje postępy, aby zacząć od nowa bez utraty konta.
Jak usunąć konto Babbel
Aby usunąć konto w aplikacji Babbel:
- Zaloguj się na swoje konto i stuknij ikonę profilu.
- Wybierz sekcję Ustawienia.
- Stuknij przycisk Usuń konto.
- Potwierdź, że chcesz usunąć konto.
Aby usunąć konto na stronie Babbel:
- Zaloguj się na swoje konto.
- Kliknij ikonę profilu w prawym górnym rogu i wybierz Profil i ustawienia.
- Po lewej stronie strony wybierz Informacje o koncie, przewiń na dół i kliknij Usuń swoje konto Babbel.
- Potwierdź, że chcesz usunąć konto.
Następnie wyślemy Ci e-mail z linkiem potwierdzającym. Twoje konto zostanie usunięte dopiero po kliknięciu tego linku, więc proces usunięcia nie będzie ostateczny, dopóki nie potwierdzisz go z poziomu swojej skrzynki odbiorczej. Jeśli nie otrzymasz e-maila, najpierw sprawdź folder spam lub niechciane wiadomości.