[Känt fel] "Oj, något gick fel" när du återskapar Babbelappen till en ny iOS-enhet

Vi är medvetna om ett problem med att återskapa appen till en ny iPhone eller iPad från en säkerhetskopia i iCloud, som orsakar felmeddelandet "Oj, något gick fel" när en lektion startas.

Om du drabbats av detta, vänligen avinstallera Babbelappen genom att trycka på appen tills du ser "Ta bort app". Välj detta och installera sedan appen igen från App Store. Genom att logga in, åtgärdas problemet.