Hur ansluter jag till en Babbel Live-lektion?

Du hittar Öppna klassrummet på babbel.com eller i Babbelappen. Se till att du har installerat Zoom på din enhet i förväg, eller använd Zooms funktion Anslut från webbläsare.

På en laptop eller stationär dator:

1. Logga in på ditt babbelkonto
  2. Klicka på Live längst upp på sidan
  3. Du hittar din lektion under Mina lektioner och Visa allt
  4. Klicka på Öppna klassrummet
  5. Bekräfta uppmaningen att ansluta till mötet på Zoom

I Babbelappen:

1. Tryck på Live längst ner på hemskärmen.
  2. Du hittar din lektion under Mina lektioner och Visa allt
  3. Tryck på Öppna klassrummet
  4. Bekräfta uppmaningen att ansluta till mötet på Zoom

Om du har problem att ansluta till lektionen:

• Säkerställ att du tillåter popups i din webbläsare
  • Rensa din webbläsares cache och cookies
  • Kontrollera att du har den senaste versionen av Zoom installerad

Du kan ansluta till en Babbel Live-lektion 15 minuter före start, om du är tidig kommer läraren släppa in dig när lektion startar.

Har du problem att logga in på ditt Babbelkonto? Se följande artiklar för mer hjälp:

Hur hittar jag mina kurser på webben?

Hur hittar jag mina kurser på en iOS- eller Androidenhet?