Hur kommer jag igång med Babbel Live?

Om du redan har ett Babbelkonto...

1. Logga in på ditt Babbelkonto och klicka på Live längst upp på sidan.
  2. Välj ett abonnemang som passar dina behov.
  3. Bekräfta din tidszon.
  4. Välj din nivå under Alla nivåer längst upp till vänster. Här kan du även välja dagar och tider som passar dig.
  5. Boka klasser med ämnen som intresserar dig och börja din språkresa med Babbel Live!

Om du inte har ett Babbelkonto…

1. Skapa ett konto här: https://se.babbel.com
  2. Välj ett abonnemang som passar dig.
  3. Bekräfta din tidszon.
  4. Välj din nivå under Alla nivåer längst upp till vänster. Här kan du även välja dagar och tider som passar dig.
  5. Boka klasser med ämnen som intresserar dig och börja din språkresa med Babbel Live!