Hur kommer jag igång med Babbel Live?

Så här kommer du igång med Babbel Live med fem enkla steg:

1. Registrera dig eller logga in på ditt Babbelkonto och välj Live i startmenyn
2. Välj ett abonnemangspaket som passar dina önskemål
3. Om du vill gör ett placeringsquiz för att hitta din språknivå
4. Använd filtermöjligheterna högst upp på sidan för att justera din inlärningsnivå och dina önskemål
5. Boka lektioner för de ämnen du är intresserad av och börja din språkresa!

Lektionerna på varje inlärningsnivå är utformade för att slutföras i ordning, men det är helt upp till dig i vilken ordning du slutför dem. För att få en överblick över varje enskild kurs, tryck på Framsteg på den högra sidan av Live-hemsidan och klicka på alternativet Visa allt.

Vi använder referensramen CEFR för att ange nivåerna på våra lektioner. Om du är osäker på din nivå kan du göra ett placeringsquiz:

Ditt resultat kommer att ange din kunskapsnivå, från nybörjare (motsvarande CEFR-nivå A1) till avancerad (motsvarande CEFR-nivå C1).

Du kan sedan använda filteralternativen högst upp på din Babbel Live-hemsida för att bläddra bland lektioner på en viss inlärningsnivå.

This article relates to: babbel-live-logo.png