Hur förbereder jag mig inför en klass?

Vår Förbered dig för klass-funktion är direkt tillgänglig efter att du bokat en klass.

Ladda ner studiematerialet för klassen i förväg och testa din Internetanslutning och utrustning. Du får även tips på relaterade lektioner som du kan göra på egen hand i appen eller på babbel.com.

På en laptop eller stationär dator:

1. Logga in på ditt babbelkonto
  2. Klicka på Live längst upp på sidan
  3. Du hittar din klass under Bokade klasser
  4. Klicka på Förbered inför klass

I Babbelappen:

1. Tryck på Upptäck
  2. Välj Babbel Live
  3. Du hittar din klass under Bokade klasser
  4. Tryck på Förbered inför klass

När du bokar en klass får du ett bekräftelsemejl där du kan lägga till din klass i Google, Outlook eller Office365 kalender. Gör du det, hittar du sedan en länk i din kalender som tar dig direkt till din Babbel Live-sida.