Köper du ett Babbel-abonnemang får du full tillgång till alla kurser och nivåer inom språket du valt. Det betyder att du inte behöver låsa upp mer avancerat innehåll eller följa en särskild läroplan. Våra kurser inkluderar progressiva lektioner från Första stegen till Avancerad och dessutom kompletterande lektioner i en rad olika ämnen.

När du börjar din resa mot ett nytt språk med Babbel kan du välja en kurs som passar din nuvarande nivå och dina läromål. (Vilket betyder att du inte behöver börja från början om du redan kan en del!)

Du får också tillgång till Repetera, Babbels verktyg för daglig repetition som hjälper dig att minnas ord och meningar. Repetera regelbundet så du inte glömmer bort det du lärt dig.

Sist men inte minst - med Babbel kan du lära dig språk när du vill, var du vill, hur länge du vill. Med ett abonnemang har du full tillgång på din dator, smartphone och tablet. Dina framsteg synkroniseras centralt, så att du enkelt kan göra språkinlärningen till en del av din vardag.