Osäker på var du ska börja? Ta reda på din nivå så att du börjar på rätt ställe oavsett hur mycket erfarenhet du har.

Vi erbjuder kurser för nybörjare (A1 i Gemensam europeisk referensram för språk) hela vägen upp till avancerade användare (C1 på CEFR-nivå) beroende på studiespråk. Läs mer om nivåerna här [link].

När du abonnerar får du tillgång till alla kurser och lektioner så att du kan hitta något som passar för din nivå, dina mål och dina behov.

Du kan kolla igenom alla våra kurser och lektioner för att hitta din nivå eller så kan du göra ett av våra placeringstest:

Om du behöver mer hjälp att hitta din läronivå eller kurser som passar dina mål, var god ta kontakt med vår kundservice.