Hur håller jag koll på mina framsteg?

Behöver du lite uppmuntran? Du kan följa din veckovisa framsteg med hjälp av Aktiviteter - samla några punkter och skapa dig en god vana.

Kolla in dina veckovisa framsteg

• På www.babbel.com via din dator eller laptop, hittar du dina aktiviteter under Dina framsteg.
  • I appen på din iOS- eller Androidenhet hittar du din Aktivitet genom att trycka på Profil profile.jpeg

Följ dina framsteg under kursens gång

• På www.babbel.com via din dator eller laptop, tryck på Hem och du ser vilken kurs och nivå du befinner dig på. Under Dina framsteg ser du även hur långt du kommit i dina kurser.
  • I appen på din iOS- eller Androidenhet hittar du din aktuella kurs samt lektion längst upp på sidan och du trycker på Hem. För att bläddra och hitta andra kurser att göra, tryck på Utforska längst ner på sidan och sedan på Kurser.