Vad gör jag om Babbelappen eller Babbels hemsida inte fungerar?

Se först till att din dator eller enhet möter våra systemkrav.

Om du har problem med vår webbsida:
Börja med att rensa cookies och tömma cache-minnet i din webbläsare. Stäng andra program eller tabbar i webbläsaren som kan störa funktionaliteten, särskilt program som använder mikrofonen eller högtalarna.

Om du har problem med vår app:
Kontrollera först att du har senaste versionen av vår app. Logga ut och logga in igen och kontrollera att du har rätt studiespråk. Om detta inte hjälper, radera appen och installera den på nytt.

Om du behöver mer hjälp, kontakta oss gärna på support@babbel.com och beskriv problemet så noggrant som möjligt. Skicka gärna med skärmbilder.