Om du glömt ditt lösenord och behöver ett nytt kan du få en länk skickad till dig via mejl. Länken låter dig välja ett nytt lösenord till Babbel. För att få mejlet, följ vänligen nedanstående steg:

Om du använder Babbel på en dator:

1. Gå till www.babbel.com
  2. Klicka på Logga in högst upp i det högra hörnet på skärmen
  3. På nästa sida, klicka på alternativet Glömt ditt lösenord? som du ser precis under den stora knappen där det står Logga in
  4. Skriv in den mejladress som du använt för att registrera ditt användarkonto på Babbel och välj sedan Återställ lösenord.

Om du använder Babbelappen på din telefon eller surfplatta:

1. Öppna Babbelappen
  2. Tryck på alternativet Skapa ett konto eller logga in, vilket du ser precis under den stora orange knappen där det står Börja
  3. Välj Mejladress
  4. På nästa sida, precis under fälten där du kan ange mejladress och lösenord, klickar du på alternativet Har du glömt ditt lösenord?
  5. Skriv in den mejladress som du använde för att registrera ditt användarkonto på Babbel och klicka sedan på Skicka-knappen på tangentbordet.

Du kommer sedan att få ett mejl skickad till din mejladress. I mejlet kommer det att finnas en länk som du kan klicka på för att välja ett nytt lösenord. Observera att denna länk tar dig till en särskild del av Babbels webbsida och du bara kan ändra lösenord via en webbläsare och inte direkt i appen.

När du väljer ett nytt lösenord, välj vänligen ett lösenord som består av minst 6 tecken. Undvik specialtecken men inkludera åtminstone en siffra och en stor bokstav.