Kan jag använda Babbel när jag inte är ansluten till internet?

Det är möjligt att ladda ner både dina kurser och de ord du har i ditt Personliga ordförråd och jobba med dem när du inte har tillgång till internet.

Detta kan dock bara göras i Babbels appar för Android och iOS. Det är inte möjligt att ladda ner kurser och jobba offline på www.babbel.com på din dator.

Babbels appar för Android och iOS kan laddas ner via App Store eller Google Play Store eller genom att gå till följande sida på din telefon eller surfplatta: www.babbel.com/mobile

Viktigt: du behöver ladda ner dina kurser och ditt ordförråd medan du är uppkopplad till internet, annars kommer du inte ha tillgång till dem när du är offline.

Om du uppdaterar ditt operativsystem eller uppdaterar Babbelappen kommer de kurser och det ordförråd du laddat ner att försvinna. Däremot kan du naturligtvis ladda ner dem igen.