Hur tar jag bort mitt Babbelkonto?

Om du skulle vilja ta bort ditt Babbelkonto helt kan du göra det med följande steg:

1. Logga in på www.babbel.com med den mejladress som ditt Babbelkonto är registrerat på och det lösenord du valt hos oss.
  2. Klicka på ditt namn högst upp till höger.
  3. Välj Profil och inställningar.
  4. Välj sedan Inställningar i menyn till vänster.
  5. Längst ner till höger kan du klicka på alternativet Radera ditt Babbelkonto.

Viktig information: Om du tar bort ditt Babbelkonto försvinner alla dina sparade framsteg och denna radering av sparad data är oåterkallelig.