Hur tar jag bort mitt Babbelkonto?

Om du skulle vilja ta bort ditt Babbelkonto helt kan du göra det med följande steg: 

Observera: Om du raderar ditt konto så avslutas inte ett abonnemang du köpt genom tredje part, exempelvis App Store på din iPhone. Har du köpt ett abonnemang genom tredje part och är osäker på hur du avslutar det, vänligen kontakta oss på support@babbel.com.

 

Radera ditt Babbelkonto via en dator:

  1. Logga in på www.babbel.com via en webbläsare
  2. Klicka på din profil profile_small2.jpeg i det övre högra hörnet
  3. Välj Profil och inställningar.
  4. Välj sedan Hantera åtkomst i menyn till vänster.
  5. Längst ner till höger kan du klicka på alternativet Radera ditt Babbelkonto.
  6. Bekräfta att du vill radera ditt konto genom att klicka OK
  7. Du får därefter ett mejl där vi ber dig bekräfta att ditt konto ska raderas
  8. Klicka på länken i mejlet för att radera ditt Babbelkonto

Radera ditt Babbelkonto i appen:

  1. Öppna Babbelappen på din iOS- eller Androidenhet.
  2. Tryck på Profil profile.jpegoch sedan kugghjulet
  3. Välj Inställningar från menyn
  4. Tryck på Radera konto
  5. Bekräfta att du vill radera ditt konto genom att trycka på Radera
  6. Du får därefter ett mejl där vi ber dig bekräfta att ditt konto ska raderas
  7. Klicka på länken i mejlet för att radera ditt Babbelkonto

Viktig information: Om du tar bort ditt Babbelkonto försvinner alla dina sparade framsteg och denna radering av sparad data är oåterkallelig. 

Observera: Om du vill ta bort alla dina framsteg och börja om från början, behöver du inte radera ditt konto. Istället kan du kontakta oss så hjälper vi dig med det.

Var denna artikel till hjälp?