Om du vill lösa in en kupongkod för Babbel är du på rätt plats. Följ dessa enkla steg och upptäck Babbel!

Obs: För att lösa in en kupong måste du först vara inloggad på ett Babbelkonto. Klicka här för att registrera dig om du inte har ett konto.

Registrera dig här.

För att lösa in en kupongkod:

1. Besök vår sida Lös in din kupongkod
  2. Ange din kupongkod
  3. Välj det språk du vill lära dig
  4. Klicka på Lös in nu

På nästa sida kan du se alternativet att uppgradera till ett abonnemang för Alla språk.

Obs: Om du väljer att uppgradera till abonnemanget Alla språk debiteras du det angivna priset vid köpet. Abonnemanget slås samman med tiden från din kupong och förnyas sedan automatiskt som en årlig abonnemang i framtiden om det inte avslutas. Fullständig information kommer att skickas till den mejladress du använde för att registrera dig hos oss. Om du inte vill uppgradera klicka helt enkelt på Nej tack.

Om du av misstag valt fel språk eller Babbelkonto, vänligen kontakta vår kundtjänst med din kupongkod samt din mejladress.