Babbels kurser är skapade av ett engagerat team som består av professionella lingvister, lärare och språkexperter. Detta gör Babbel till ett mycket effektivt sätt att lära sig språk på. Alla lektioner är skräddarsydda och anpassade för de enskilda språken och för dig som svensktalande. Det betyder att en svensktalande lär sig franska med oss på ett annat sätt än en spansktalande. På så sätt får våra användare endast relevant och användbart material med maximal inlärningseffekt.