Hur kan jag få kontakt med Babbel?

Om du har frågor:
1. Skicka ett meddelande till oss via Kontakt från www.babbel.comKontakt finns längst uppe till höger på alla sidor i Babbels lektioner.

2. I Babbelappen på iOS eller Android, tryck på Profil längst ner till höger på hemskärmen och sedan Hjälp
3. Skicka ett meddelande till support@babbel.com. Om du har ett användarkonto hos Babbel, skriv från den adress du är registrerad med, eller tala om för oss vilken adress du är registrerad med.

Vårt supportteam svarar på dina frågor så fort som möjligt - för det mesta får du svar inom 48 timmar. Vi är ett onlineföretag med en miljon användare och vissa perioder har vi hög belastning och då kan det ta lite längre tid att få svar. Vi jobbar trots det alltid på att besvara ditt ärende så fort som möjligt.