Babbels abonnemang ger dig tillgång till alla kurser i det språk du valt. Du kan byta kurs när du vill.

www.babbel.com hittar du de olika kurserna dels under Min nivå och dels under Fler kurser längst upp på sidan. Det kan hända att du behöver klicka på Visa alla lektioner efter den tredje lektionen i en kurs för att se alla lektioner. Efter att du valt en kurs visas den på din sida.

I vår app för iOS eller Android hittar du Kurser i menyn längst ner på hemskärmen. Du navigerar med hjälp av rullgardinsmenyn längst upp.