Hur kan jag ändra studiespråket?

På www.babbel.com
När du har loggat in på Babbel, ser du en flagga längst uppe till höger, som visar vilket ditt nuvarande studiespråk är. Klicka på flaggan så ser du en rullgardinsmeny med möjligheten att byta studiespråk.

Med Babbelappen för iOS eller Android:
Vill du prova ett annat språk, tryck på Profil på hemskärmen och kugghjulet längst upp till höger. Välj Mina språk. Här väljer du studie- och visningsspråk. Har du inte vår flerspråkiga app, kan du enkelt ladda hem den här: https://se.babbel.com/mobile