Hur ställer jag in min mikrofon för att använda taligenkänningen? (Android- och iOS-appar)

När du loggar in i appen får du frågan om du vill ge Babbel tillgång till din mikrofon - "Babbel" begär åtkomst till mikrofonen. Om du väljer OK kan du använda taligenkänningen direkt.

Om du väljer att inte tillåta, Tillåt inte, kan du inte använda taligenkänningen i appen, men om du ändrar dig är det lätt att fixa. Klicka bara på mikrofonikonen i en lektion som har taligenkänning - sedan ser du instruktioner för hur du kan tillåta tillgång.

Du hittar möjligheten att ställa in mikrofonens känslighet genom att trycka på Profil på hemskärmen och sedan Inställningar. Skrolla ner till Mikrofon.