Hur uppgraderar jag till en annan typ av abonnemang?

Vi erbjuder just nu två tjänster, Babbel och Babbel Live. Babbel erbjuder oberoende onlineundervisning i din egen takt via våra självstudiekurser, medan Babbel Live erbjuder grupp- och privatlektioner med en lärare via Zoom.

Uppgradera en befintlig Babbelabonnemang

Om du har ett befintlig Babbelabonnemang och väljer att uppgradera fungerar det på samma sätt som att ändra en betalningsplan - det ursprungliga abonnemanget kommer automatiskt att sägas upp och den tid som redan har betalats kommer att läggas till den första betalningsperioden för det nya abonnemanget.

Denna process gäller om du uppgraderar:

• Till ett längre Babbelabonnemang för samma språk
  • Från ett Babbelabonnemang på ett språk till ett Babbelabonnemang för alla språk eller ett Lifetime-abonnemang
  • Från ett abonnemang med Babbel Live (grupplektioner) till ett abonnemang med Babbel Live (privatlektioner)

Om din ursprungliga abonnemang köptes via Apple App Store är det mycket viktigt att du säger upp detta för att undvika ytterligare avgifter.

Uppgradera från ett Babbelabonnemang till Babbel Live

Om du uppgraderar från ett Babbelabonnemang till ett Babbel Live-abonnemang fungerar proceduren på ett annat sätt.

Om du har ett befintligt Babbelabonnemang, som du köpte via Babbel.com eller Google Play Store, kommer ditt abonnemang att sägas upp automatiskt när du uppgraderar till Babbel Live. Du kommer då att få ett mejl med en kupongkod för tillgång till självstudiekurserna, som matchar den återstående tiden som var kvar på ditt Babbelabonnemang. Du kan sedan lösa in din kupong när ditt Babbel Live-abonnemang löper ut.

Om du har ett befintligt Babbelabonnemang som du köpte via Apple App Store måste du säga upp det manuellt efter att du har uppgraderat till Babbel Live.

Vänligen klicka här för att se hur du säger upp ett Apple App Store-abonnemang. När ditt Babbel Live-abonnemang löper ut, vänligen kontakta oss så ser vi till att du får tillgång till självstudiekurserna för den tid som du är skyldig från App Store-abonnemanget.

Uppgradera från Babbel Lifetime till Babbel Live

Alternativt, om du har ett Babbel Lifetime-abonnemang och uppgraderar till Babbel Live, så kommer ditt Lifetime-abonnemang inte att sägas upp. Kontakta oss efter att ditt Babbel Live-abonnemang har avslutats, så kan vi ge dig en kupongkod för tillgång till självstudiekurserna, vilket motsvarar den tid som de båda abonnemangen överlappade varandra.