Babbel erbjuder abonnemang som förnyas var tredje månad, var sjätte månad och årliga abonnemangsplaner. Hur ofta det förnyas beror på hur lång tid du har betalat för. Vi behandlar din beställning direkt efter att du har valt ett abonnemang - så du betalar i förväg för åtkomst under den period du väljer.

Om du exempelvis väljer ett 6-månadersabonnemang, drar vi en betalning var sjätte månad tills du väljer att stänga av den automatiska förlängningen.

Det är viktigt att komma ihåg att ett Babbelkonto är helt kostnadsfritt. Vi drar bara pengar om du väljer att köpa ett abonnemang.

Observera: Betalningar som du gör via Apple App Store eller Google Play Store hanteras direkt av Apple eller Google.