Om du abonnerar kommer avgiften att dras i förskott. Beroende på vilket abonnemang du har valt dras den varje månad, var tredje eller var sjätte månad eller en gång om året. Dragningarna kommer att ske automatiskt tills du bestämmer dig för att säga upp ditt abonnemang. Babbel drar aldrig pengar om du inte frivilligt har angett dina betalningsuppgifter på vår betalningssida.

Betalningar som du gör via Apple App Store eller Google Play Store hanteras direkt av Apple eller Google.