1. Om du köper på www.babbel.com, kan du betala med PayPal eller kreditkort (Mastercard, Visa, American Express). Vissa andra betalkort accepteras också. Babbels betalningssystem håller högsta säkerhetsstandard. Serveranslutningen och databehandlingen skyddas med hjälp av moderna krypteringsmetoder.

För användare med ett tyskt, österrikiskt, schweizisktnederländskt, spanskt eller italienskt bankkonto är betalning via bankgiro möjlig. För användare i Nederländerna erbjuds även betalning via iDeal. Användare med tyska bankkonton kan också betala via SOFORT Überweisung.

Observera att det inte är möjligt att betala via PayPal om du är i Brasilien eller Turkiet.

2. I våra appar är det möjligt att köpa abonnemang via Apple App Store eller Google Play Store.