På www.babbel.com erbjuder vi abonnemang på 3, 6 och 12 månader. Du debiteras när du köper ditt abonnemang och i början av varje ny abonnemangsperiod. Ju längre abonnemangsperiod du väljer desto mer prisvärt blir det. Våra aktuella priser hittar du här:

När du betalar abonnemangsavgiften får du tillgång till det språk du har valt på www.babbel.com och i våra appar. Om du bokar ett abonnemang på www.babbel.com betalar du alltid samma avgift för varje abonnemangsperiod, så länge ditt abonnemang är aktivt.

I Babbels Androidapp är det möjligt att göra din betalning via Google Play Store.

Du kan också köpa ett abonnemang direkt i Babbels iOS-appar. Andra priser och villkor gäller i de här fallen.