Våra längre abonnemang är mer prisvärda. Om du vill ändra längden på ditt abonnemang och har köpt ditt abonnemang på www.babbel.com, logga in och välj en ny längd på vår prissida.

När du gör det avslutas det abonnemang du redan har automatiskt och den tid som är kvar läggs till det nya abonnemanget. Information om det nya abonnemanget hittar du under Kontoinformation som du finner under Profil och Inställningar.

Om du abonnerar via Apple App Store eller Google Play Store, säg helt enkelt upp ditt abonnemang (se Hur säger jag upp mitt abonnemang?) och börja ett nytt abonnemang när det nuvarande löper ut.

Ibland har vi erbjudanden på rabatterade abonnemang. Observera att dessa bara kan köpas på www.babbel.com - inte via apparna. Om du väljer att uppgradera till ett av dessa erbjudanden, fungerar det på samma sätt som om du byter abonnemangets längd: det tidigare abonnemanget sägs upp och tiden som du redan har betalat för läggs till den första perioden av ditt nya abonnemang. Dessutom rundas det av uppåt till en hel månad.

Här är ett exempel:
Om du för närvarande har ett tremånadersabonnemang där nästa betalning skall dras om fem veckor och du bestämmer dig för att uppgradera till ett årsabonnemang, kommer vi att förlänga de fem veckorna till två månader och lägga till dem på det nya abonnemangets längd.

Observera: Om du köpte ditt ursprungliga abonnemang via Apple App Store eller Google Play Store, är det väldigt viktigt att du säger upp detta för att undvika ytterligare betalningar. För information hur du gör det se: Hur säger jag upp mitt abonnemang?