Du hittar information om aktiva abonnemang under Kontoinformation under Profil och inställningar. Logga in på www.babbel.com, klicka på ditt användarnamn längst uppe till höger, välj Profil och inställningar och sedan Kontoinformation.

Du kan även ladda ner kvitton för alla aktiva abonnemang från Kontoinformation. Observera att det namn som visas på kvittot motsvarar det du angett i för- och efternamnsfälten under Profil och inställningar och inte kan ändras efter ett köp. Din adress är inte del av kontraktet så du kan inte skriva ut kvittot med din adress.

Om du köpt via Apple App Store, skickar Apple kvitton till den mejladress kopplad till det Applekonto du använde när du gjorde köpet.

Om du köpt via Google Play Store, skickas ett bekräftelsemejl till det Googlekonto du använde när du gjorde köpet. För mer information se här:

Kvitton och beställningsnummer