Vad behöver jag för att kunna använda Babbel? (systemkrav)

www.babbel.com funkar på alla moderna datorer med en webbläsare och en internetanslutning. Grundförutsättningarna är:

• Dator och processor: Bildskärm: 1024x768 eller högre upplösning, 1 GHz- processor, 1GB RAM
  • System: Windows 7 eller högre eller Mac OS X 10.12 eller högre
  • Som webbläsare rekommenderar vi senaste versionen av Google Chrome eller Firefox. Vi kan inte garantera att andra webbläsare fungerar som tänkt
  • Aktiverad Javascript
  • Cookies måste vara tillåtna för att kunna logga in

Det är inte nödvändigt att installera någon speciell mjukvara för att använda www.babbel.com - du gör allt direkt i din webbläsare.

Babbels iOS-appar

• Grundförutsättning: iOS 10.0

Babbels Androidapp

• Grundförutsättning är system: Android 6.0

Vi vill även göra dig uppmärksam på att det kan hända att Babbel inte stöds på rootade enheter och på enheter med custom ROM.