Vad innebär visningsspråk?

Det visningsspråk du väljer kommer att vara det språk som Babbels menyer, instruktioner och översättningar visas på.

Babbel finns för tillfället på svenska, engelska, franska, italienskapolskaportugisiska, spanska och tyska.

Det visningsspråk du väljer påverkar antalet kurser du har tillgång till. Väljer du till exempel engelska som visningsspråk har du tillgång till ett större kursutbud än om du använder svenska.