Kan jag bestämma vad jag vill repetera och hur ofta?

Ja, det kan du på www.babbel.com. Logga in med en webbläsare och klicka på Repetera längst upp på hemsidan för att öppna listan över ditt ordförråd. Nere till vänster ser du Ditt personliga ordförrådI rullgardinsmenyn under kan du välja mellan ord med ett viss Kurs eller Kunskapsnivå.

Du kan också bestämma hur ofta du vill repetera ord eller meningar genom att placera dem i den önskade kunskapsnivån. För att göra detta, klicka bara på kunskapsnivån du önskar flytta ordet eller meningen till. Du kan sedan filtrera Ditt personliga ordförråd enligt kunskapsnivån. Den automatiserade repetitionen påverkas om du ändrar kunskapsnivå, men först efter att ordet eller meningen repeterats enligt den tidigare kunskapsnivån.