Kan jag bestämma vad jag vill repetera och hur ofta?

Ja, det kan du på www.babbel.com. Logga in med en webbläsare och klicka på Öva längst upp på hemsidan och välj Mitt ordförråd. Du kan nu välja Kurs eller Kunskapsnivå med rullgardinsmenyn eller söka efter specifika ord. Klicka sedan på Repetera utvalda ord.

Du kan också bestämma hur ofta du vill repetera ord eller meningar genom att placera dem i den önskade kunskapsnivån. För att göra detta, klicka bara på kunskapsnivån du önskar flytta ordet eller meningen till. Du kan sedan filtrera Mitt ordförråd enligt kunskapsnivån. Den automatiserade repetitionen påverkas om du ändrar kunskapsnivå, men först efter att ordet eller meningen repeterats enligt den tidigare kunskapsnivån.