Kan jag radera ord från mitt ordförråd?

Logga in på www.babbel.com med en webbläsare på en dator och klicka sedan på Öva längst upp på sidan. Välj Mitt ordförråd och klicka sedan på X längst till höger för att radera ordet eller meningen från listan. Det enklaste sättet att hitta ett ord eller en mening du vill radera, är att söka i sökfältet.

Om du skulle vilja börja om från början med den första lektionen och utan någonting i ditt personliga ordförråd och Repetera, kontakta oss på support@babbel.com så hjälper vi dig vidare. OBS: Tar vi bort alla framsteg, går det inte att ångra.