På vilka sätt kan jag välja att repetera mitt ordförråd?

Repetera ger dig ord och meningar i omgångar om tio. Du kan välja mellan fyra olika sätt att repetera:

1. Skriftligt - skriv ordet eller meningen.
  2. Flashcards - försök att komma ihåg översättningen och klicka sedan på kortet för att kontrollera om du hade rätt.
  3. Prata - säg ordet eller meningen istället för att skriva.
  4. Lyssna - lyssna till ordet och klicka på det korrekta svaret.

Att repetera med Lyssna och Prata är endast tillgänglig på www.babbel.com och inte i våra appar.