För att du ska kunna visa upp vad du har lärt dig kan du enkelt ladda ner certifikat för dina slutförda kurser. Varje certifikat innehåller information om kursens innehåll och nivå.

Vilka kurser kan jag få ett certifikat för?

Du kan ladda ner certifikat för nivåer som är indelade i kurser. Tyvärr finns det ingen möjlighet att få certifikat för nivåer organiserade i enheter. Du kan enkelt kontrollera hur dina kurser är uppbyggda under fliken Utforska .

Screenshots for HC (8).svg

Hur laddar jag ner ett certifikat från Babbel?

För att ladda ner ditt Babbelcertifikat, följ dessa steg:

1. Öppna din webbläsare, gå till babbel.com och logga in på ditt konto.
  2. Hitta kursen du har genomfört genom att först klicka på Utforska i det övre navigeringsfältet och sedan på Se kurser i kurser efter nivå.
  3. Välj nivå och kurs du genomfört och klicka sedan på Ladda ner ditt certifikat.
  4. För att spara certifikatet på din enhet, högerklicka på certifikatet på den nya sidan och välj Skriv ut . Du kan sedan spara den som en PDF på din dator.

Certifikat kan endast laddas ner via en dator och är just nu inte tillgängliga i Babbels mobilapp.

Vilken information är synlig på certifikatet?

De utfärdade certifikaten visar ditt för- och efternamn som du angett i din Babbelprofil och visar en tydlig redogörelse för den specifika språkkursen som genomförts, inklusive det innehåll som behandlats och den uppnådda kunskapsnivån.

Screenshots for HC (14).svg

Är Babbelcertifikat formellt erkända?

Även om Babbelcertifikat inte formellt erkänns, ger de detaljerad information om kursnivå och innehåll. Detta certifikat är ett utmärkt sätt att visa upp dina framsteg och engagemang i språkinlärningen.

Vilket namn kommer att stå på mitt Babbelcertifikat?

Namnet som visas på ditt certifikat kommer att vara samma som det för- och efternamn som du har angett i din Babbelprofil. Om du behöver uppdatera den informationen kan du göra det genom att besöka din profilsida på Babbels hemsida.

Kan jag skriva ut mitt certifikat från Babbel?

Ja, du kan skriva ut ditt Babbelcertifikat direkt efter att du har laddat ner det. Certifikatet öppnas i en ny flik, välj "Skriv ut" från dina webbläsaralternativ, och skriv ut det direkt eller spara det som en PDF för framtida utskrift.