Vi vet alla att lärande med någon speciell kan göra upplevelsen ännu roligare och mer givande. Ta reda på nedan hur du kan lära dig med dina nära och kära med Babbel.

Erbjuder ni en familjeplan för Babbel?

För närvarande erbjuder Babbel inget familjeabonnemang. Varje familjemedlem behöver ha ett individuellt abonnemang med ett separat Babbelkonto.

Kan ett konto delas med flera personer?

Även om det är tekniskt möjligt att dela ett Babbelkonto mellan flera personer, rekommenderas det inte. Detta beror på att era individuella framsteg och ordförråd blir felaktiga då de inte följs upp på ett bra sätt, och det går inte att använda flera enheter kopplade till samma konto samtidigt.