Hur bokar jag en privatlektion?

Från Live-fliken på din dator eller mobila enhet:

• Välj vyn Privatlektion
  • Välj en ledig tid med en av de lärare som visas
  • Följ anvisningarna för att boka en lektion just nu med den här läraren

Privatlektioner följer samma undervisningsmaterial som grupplektioner, och ett av de ämnena väljs automatiskt för dig, baserat på din nivå och dina framsteg.

Första gången du bokar en privatlektion kommer den valda klassen att vara en placeringsslektion för att hjälpa dig att hitta din inlärningsnivå. Du behöver inte börja med den här lektionen, men vi rekommenderar att du hittar din nivå för att se till att du får ut så mycket som möjligt av dina Babbel Live-lektioner. Tryck på knappen Ändra ämne för att välja en annan lektion istället.

Alla abonnemang för privatlektioner är obegränsade, så du kan delta i hur många privatlektioner du vill varje månad. Du kan ha upp till 12 privatlektioner bokade samtidigt.