Babbel Live's privatlektioner är personliga 1-mot-1-lektioner, med en lärare och en elev. De är det bästa alternativet för dig som vill maximera din taltid och få personlig feedback från din lärare. Privatlektionerna varar i 45 minuter, måste bokas minst 24 timmar i förväg och följer samma undervisningsmaterial som Babbel Lives grupplektioner.

För närvarande är privatlektioner endast tillgängliga för att lära sig engelska, spanska och tyska.

Ett abonnemang på privatlektioner ger obegränsad tillgång till grupplektioner i engelska, spanska, tyska, italienska och franska samt full tillgång till självstudiekurserna i Babbelappen och på webbplatsen.

Klicka här för att komma till vår prissida.

Om du vill uppgradera från ett befintligt Babbel-abonnemang till ett abonnemang för privatlektioner, klicka här för att läsa mer.