Vi introducerar Toucan!

Den här artikeln handlar om webbläsar tillägget Toucan som har förvärvats av Babbel och som kommer att integreras i Babbels ekosystem som en gratisprodukt. Toucan hjälper språkintresserade att bygga upp och behålla ett nytt ordförråd medan de surfar på webben. Läs mer här.

Hur kommer jag åt Toucans inställningar?

Efter installationen av Toucan-tillägget kan du komma åt inställningarna på följande sätt;

Chrome, Edge: Klicka på kugghjulsikonen högst upp till höger, bredvid adressfältet. Klicka sedan på Toucan ikonen.

Hur kan jag pausa Toucan?

Lätt! När du håller markören över ett ord kan du trycka på pausknappen för att stoppa översättningarna på den aktuella webbplatsen.

Screenshot 2023-09-15 at 15.47.18.png

Om du trycker på kugghjulsikonen bör Toucans inställningspanel dyka upp för dig. Därifrån kan du använda den globala på/av-vippan högst upp i panelen för att stänga av Toucan och slå på den igen. Du kan också välja att blockera eller tillåta Toucan på specifika webbplatser med hjälp av länken "Se blockerade webbplatser" (See blocked sites).

Screenshot 2023-09-15 at 15.47.11.png

Hur ändrar jag mitt språk?

Håll muspekaren över en översättning och klicka på ikonen för att öppna Toucans inställningspanel. Klicka sedan på "Ändra" (Change) bredvid ditt valda språk och välj sedan vilket språk du vill lära dig härnäst!

Screenshot 2023-09-15 at 16.06.08.png

Hur ändrar jag alfabetet på min bildskärm?

Håll muspekaren över en översättning och klicka på ikonen för att öppna Toucans inställningspanel. Där kan du välja vilket alfabet som ska visas för arabiska, kinesiska, hindi, hebreiska, koreanska och japanska.

Screenshot 2023-09-15 at 16.15.43.png

Hur sparar jag ord?

Du kan enkelt spara ord med hjälp av funktionen Saved words ord. Klicka på spara-ikonen högst upp i sidan. Du kan sedan komma åt och granska dessa ord genom att klicka på bok-ikonen eller "Sparat"(Saved) i din inställningspanel.

Screenshot 2023-09-15 at 16.14.32.png