Kan jag använda Babbel på min dator, surfplatta och smarttelefon?

Du har tillgång till ditt kursinnehåll oavsett om du väljer att logga in via Babbels hemsida (www.babbel.com) på en dator, eller via vår app för Android eller Apple iOS surfplattor och smarttelefoner (se.babbel.com/mobile).

Efter att ha registrerat ett användarkonto, är det viktigt att bevara de inloggningsuppgifter du använde vid registreringen - du behöver absolut inte skapa nya användarkonton för varje Babbel produkt. Logga sedan smidigt in på din dator eller mobila enhet med samma inloggningsuppgifter för att få tillgång till dina kurser.

Var god notera: Ditt registrerade användarkonto kan vara länkat till Facebook eller Google. Om du använder en familjedator, säkerställ att du är inloggad med dina personliga och registrerade inloggningsuppgifter.