Hur skriver jag apostrofer och specialtecken?

iOS och Android:
För att exemplevis hitta ß på tangentbordet, trycker du på tangenten "S" och håller nertryckt. Efter en sekund dyker ß upp. Du kan dra och släppa fingret över tecknet. Detsamma gäller för andra tecken som é (E), ñ (N) och ç (C).

iOS:
För att komma åt specialtecken (som ' och -) i Babbelappen på en iOS-enhet, trycker du på tangenten med "123" i nedre vänstra hörnet. Tangentbordet växlar nu till siffror och specialtecken.

Android:
För att komma åt specialtecken (som ' och -) i Babbelappen på en Android-enhet, trycker du på kommatecknet i nedre vänstra hörnet och håller nedtryckt tills ett dolt tangentbord dyker upp med ett antal specialtecken. Dra fingret till önskat tecken och släpp.