Jako że subskrypcje w Babbel odnawiane są automatycznie, ważne jest, aby anulować subskrypcję PRZED terminem kolejnej płatności.

Możesz anulować subskrypcję, kiedy tylko chcesz, od momentu jej zakupu aż do 24 godzin przed terminem jej odnowienia.

Po anulowaniu subskrypcji dostęp do kursów będzie możliwy aż do końca bieżącego okresu rozliczeniowego.

1. Jeśli dokonasz płatności na www.babbel.com, termin wygaśnięcia Twojej subskrypcji zostanie przesłany w e-mailu potwierdzającym jej anulowanie. Dane dotyczące wygaśnięcia subskrypcji dostępne są również na stronie Informacje o koncie w zakładce Profil i ustawienia.

2. Jeśli dokonasz płatności w Apple App Store, termin wygaśnięcia Twojej subskrypcji wyświetli się po kliknięciu Historia zakupów i przewinięciu strony w dół do Twojego Apple ID. Otwórz swoje Apple ID i wybierz Wyświetl konto. Subskrypcja Babbel wyświetli się razem z innymi subskrypcjami, które posiadasz. Dostęp do kursów będzie możliwy aż do końca bieżącego okresu rozliczeniowego.

3. Jeśli dokonasz płatności przez Sklep Google Play, termin wygaśnięcia Twojej subskrypcji znajdziesz w Moje Aplikacje-Subskrypcje oraz w e-mailu od Google potwierdzającym anulowanie subskrypcji. 

 

Czy ten artykuł był pomocny?